Tanáraink

Mitter Renáta

1999-től kezdve 10 éven át versenyeztem a Carmen TSE “színeiben”. Eredményeink közt tudhatunk csapatban számos országos bajnoki címet, valamint egy európa kupán szerzett 3. helyezést is.

Az életemnek mindig is fontos részét képezte a sport, ezért máig szívemen viselem a sport fontosságának hangsúlyozását és annak megszerettetetését.

Iskolás koromban a tánc mellett szertornáztam is.

Főiskolai tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon, ezzel is közelebb kerülve az egészséges életmódra való törekvésben. Ezt követően elvégeztem a sportedző képzést, valamint megszereztem a sporttáplálkozási és táplékkiegészítési tanácsadói képesítést, hogy szélesítsem a látóköröm és ezen a téren is kamatoztathassam a tudásom.

Jelenleg elsősorban óvodásoknak és kisiskolásoknak tartok táncórákat az Tánciskolában, valamint kérésre esküvői táncok betanítását is örömmel vállalom az ifjú párok részére.

Csányi Balázs

Csányi Balázsnak hívnak és az esztergomi MIM Vasas sportegyesületben kezdtem a tornasporttal megismerkedni 1979-ben. 2006-ig versenyszerűen űztem ezt a sportágat.

Közben testnevelő tanári és középfokú torna edzői szakképesítést szereztem. 1995-óta szinte minden évben foglalkozok
gyerekekkel, hogy a torna mozgáskultúráját elsajátíthassák.

A Carmen TSE-hez 1997-ben csatlakoztam és a különböző táncstílusokhoz elengedhetetlen akrobatikus mozgásformákat tanítom.Marosvölgyi- Szeibert Eszter

Marosvölgyi-Szeibert Eszter vagyok 25 éves , nívódíjas táncos.2004-be csatlakoztam a Carmen tánc csapatához.

Jelenleg Pedagógiai asszisztensként dolgozok egy óvodába , ez mellett természetesen délutánonként nagy lelkesedéssel tanítok táncot óvodás és iskolás korosztálynak egyaránt, disco és show stílusban.

Kisgyermek korom óta táncolok versenyszerűen. Külföldi illetve belföldi versenyeken vettem rész ahol kiemelkedő eredményeket értünk el.

Az élet úgy hozta hogy már csak tanítani tudok versenyezni nem. Ettől függetlenül nagyon szeretem amit csinálok és szeretném a gyerekeknek át adni azt a tudást amit én szereztem az évek során.

Puksa Franciska

Puksa Franciska vagyok, 24 éves. A tánc pici korom óta az életem része. Rengeteg táncstílust kipróbáltam az évek során.

Számos különböző magyarországi és külföldi workshopokon, táborokon, versenyeken vettem részt.

Jelenleg Afro táncot és Commercial Hip-Hop koreográfiát tanítok.

Célom a tanítással az, hogy átadjam megszerzett tudásom és a tánc iránti szeretettemet másoknak.Szeibert Krisztina

Szeibert Krisztina vagyok, 23 éves, Nívódíjas táncos. Elvégeztem egy rendezvény szervezői szakmát, amivel nagyon sokat tudok segíteni a táncversenyek szervezésében.

Már kicsi korom óta táncolok, 2003-ban csatlakoztam a Carmen TSA csapatához. Iskolában szertornásztam is a tánc mellett. Mindig is fontos volt számomra a mozgás.

Számtalan versenyen vettem részt, Magyarországon és külföldön is egyaránt.Jelenleg ovisokat, kisiskolásokat és középiskolásokat tanítok, Disco , Show és Modern stílusban.

Ezen felül tanítani szoktam szalagavatóra vagy más eseményre keringőt, amit nagy örömmel vállalok. Számomra fontos, hogy a gyerekek belenézhessenek a tánc világába, így nagy örömmel adom át, amit én tanultam sok profi táncostól.

Szabó Mátyás

15 éve dolgozom mint break edző (sportedzői-táncsport végzettséggel).

Gerevich Aladár sportösztöndíjas edzőként- több versenyzőm is kvalifikálta magát akkreditált felnőtt Világ és Európabajnokságokra.

Amióta a breaking Olimpiai sportág lett, az utánpótlásnevelés egyik legfontosabb feladatommá vált az országban. Várok szeretettel minden érdeklődőt az edzésinkre.Papp Gáborné

Papp Gáborné (Kaufmann Tímea) vagyok. 3 éves korától 2009-ig táncolt a Carmen TSA-ban. 2012-ben a Magyar Táncművészeti Egyetemen Divattáncból szerzett diplomát Táncos és Próbavezető szakon.

Legjobb eredményei:
Hip-Hop szóló EB 2.
Hip-Hop duó VB 3.
Show duó VB 6.
Show VK 2.
Disco Freestyle:
EB 1. (2006, 2008)
EB 2. (2007)
VB 2. (2006, 2008)
VB 3. (2007)

Bors Lívia

Bors Líviának vagyok. 1996-ban kezdtem táncolni az esztergomi Carmen TSE-ben.

Csapatban, duóban és szólóban is szép sikereket értünk el mind a Magyar Bajnokságokon, mind a világversenyeken 3 különböző kategóriában (Hip-hop, disco és show tánc). A gimnázium elvégzése után felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc-táncpedagógus szakára.

A szak elvégzése mellett dolgoztam profi táncosként különböző videóklippekben, turnékon illetve egy óceánjáró hajón is. 16 éves korom óta készítek koreográfiákat a Carmen TSE számára, de mellette koreografáltam több szalagavató- illetve esküvői táncot is környékbeli középiskoláknak és jegyespároknak. 2018-ban végeztem az ELTÉ-n angoltanár-játék-és-szabadidőszervező tanár szakon. 2022-ben elvégeztem egy jógaoktatóképzés alapmodult, melynek most járok a mesterképzésére.

Elengedhetetlennek tartom, hogy a mai fiataloknak tudjunk egy egészséges alternatívát mutatni szabadidejük eltöltésére a telefonnyomkodás helyett.  Legyen az a tánc valamelyik ága, jóga (vagy bármilyen más mozgásforma).Keil Elíz

Keil Elíz vagyok, 16 éves. Már 3 éves korom óta a Carmenben táncolok, ez a mindenem.
Mindenféle táncstílust próbáltam már a keringőtől a breakig. Számtalan hazai és nemzetközi versenyen vettem már részt életem során. Több táncstílusban is országos bajnok vagyok. A jövőben is a tánccal szeretnék foglalkozni, mert ezt szeretem a legjobban csinálni.

Kurali Lotti

Kurali Kitti vagyok, 18 éves a Carmen T. S. A. táncosa és tánctanára. 2013-ban kezdtem táncolni, amely életem egyik legjobb döntése volt.

Számos hazai és külföldi versenyen kiemelkedő eredményt értem el. Kicsiknek és nagyoknak 2019 óta tartok hip-hop órákat, amellyel lehetőségem lett a kreativitásomat is megmutatni. Számomra a tánc nemcsak egy sport, hanem szórakozás és önkifejezés is, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző stílust.

Minden érdeklődőt szeretettel várok az edzéseken!